Örömmel és hálával olvastam az Antenna 21/3-as száma 23. oldalán Dr. Vékey Imre képviselő híradását az országgyűlési képviselők hatékony együtt-imádkozásáról! Dr. Vékey képviselő cikke felizzított. Működik az ún. parlamenti keresztyén csoport (frakció), ima-közösséggel is! Hálaimára indít! Felrémlik ama „parlamenti imacsoport” történetének a személyes emlékmorzsája. Töredékes, mégis leírom, mások együttes, kitartó imára buzdítására.
„A Lélek pedig világosan megmondja, hogy az utolsó időkben némelyek elszakadnak a hittől, mert megtévesztő lelkekre és ördögi tanításokra hallgatnak.” (1Tim 4:1) Sokan nem is érzékelik, hogy mennyi távol-keleti, főleg hindu elem lopakodott be a hátsó ajtón a keresztyén kegyességükbe. A hinduizmus 300 000 istenben hisz. Ez abból adódik, hogy sok pogány eszmét szívott magába. Nem rendelkezik pontosan definiálható tanokkal, és nem törődik a tanok közti ellentmondásokkal sem. A hinduk és buddhisták az újjászületések körforgásainak tekintik az ember születését. Az „üdvösség” e fogságból való szabadulás. Ha már minden próbát kiállt a sok újjászületésen átjutott emberi lény, végül megérdemli, hogy a nirvánába jusson. Bűn nincs, csak tudatlanság, az erkölcsiség szóba se kerül.
péntek, december 31, 2021

Kedves Olvasóink!

Az új évben szeretnénk a gyermekek számára is hangzó, tanulságos és bibliai történeteket közzétenni honlapunkon. A naponként frissülő tartalom a "Mai történet" cimke alattt érhető el. Reméljük áldás lesz mindenki számára!

A MERA csaapat

péntek, december 31, 2021

Kedves Olvasóink!

Honlapunkra is felkerült az Antenna magazinunk legújabb száma. Reméljük áldást jelent majd, minden kedves olvasó számára. Elérhető itt.

A MERA csapata