Kedves Testvéreim!

Szeretettel köszöntelek benneteket – nemsokára 87 évesen –, és elnézést kérek a hosszú hallgatásért! Nagyon köszönöm ezeket a „tárgyi” ajándékokat, de talán még jobban a mindennapi esti szolgálatokat. Elsősorban az Úrnak, de nektek is! Ez az Antenna annyira gazdag, sokrétű és a hívő ember életének szinte minden problémájára van biblikus megoldása, illetve útmutatás az igazi megoldásra. Még csak elkezdtem az olvasását, de már gazdagodtam lelkileg. Az Úr áldása van minden cikken, versen, bizonyságtételen…

Nekem a MERA adások az útmutatón és néhány napi áhítatokon túl a legfőbb lelki forrásaim. Csak rádióm van, na meg sok drága kazettám, amelyeken Rejtő Mária néni, Cseri Kálmán és sok más testvér szolgálatait hallgathatom. Igen nagy áldás a lelki közösség: heti bibliaóra és imaközösség. Egy éve új lelkészt kaptunk, akivel és feleségével (ő is lelkész) egyre mélyebb a lelki kapcsolatunk. Áldott gyermekei az Úrnak.

Nyáron még indított az Úr arra, hogy az evangélikus „Credo rádión” keresztül (csak Szombathelyen hallható) idősek, gyengék, betegek számára „Őszi napsugarak” címmel sorozatot készítsek. Ez a sorozat kb. 15-20 perces előadásokból + a „Sasszárnyakon” című kisregény folyamatos felolvasásából áll. Összesen 10 szolgálat ez, minden héten egy volt. Hamarosan az internetre is feltették, sőt a katolikus Mária Rádió is átvette. Ezt azért közöltem, mert az idősek számára ez talán hiánypótló sorozat lehet. Tudom, hogy ugyanakkor Isten igéjének mindig egyetemes üzenete minden korosztálynak szól. Mivel magam is megöregedtem, testileg is lelkileg is közelebb kerültem ehhez a korosztályhoz, ezért érzek iránta fokozott felelősséget.

Végül: én is szeretettel hordozom a MERA szolgálatát az Úr előtt, és hálát adva kérem, hogy tartsa meg Istenünk ezt az áldott forrást az egész Kárpát-medence számára!

Testvéri köszöntéssel:

Géza bácsi