„Tudjuk pedig, hogy azoknak, akik Istent szeretik, minden összedolgozik a javukra…” (Róm 8:28) Akkor is igaz ez az Ige, amikor egy „világjárvány” tombol immár négy világrészen? (Az öt közül. Az Antarktiszon ugyanis még nem ütötte fel a fejét, mert a pingvinek nem érzékenyek erre a betegségre.) Mára már odáig jutottunk, hogy emberek ezrei estek áldozatául ennek az új betegségnek. A többi millió – milliárd – pedig retteg, és mindenféle trükköt kitalál, hogy megússza, nehogy ő is áldozatául essék ennek a „bajnak”.
A nekem adatott 36 év alatt még nem emlékszem olyan időszakra, amikor ennyire leuralta volna a félelem az egész világot, mint napjainkban. Elég csupán a híradásokat követni, látni a járvány okozta pusztítást; csaknem mindenkinek elszorul a szíve, s feltevődik a kérdés: hogyan tovább?
vasárnap, március 29, 2020

Kedves Hallgatóink!

Online adásunkban egységesítettük az ütemezést. A hét minden napján 6:30, 12:00 és 18:30 időpontokban először az aznapi áhítat, majd a középhullámon is elhangzó műsoraink követik egymást. Majd - az egyes napokon váltakozva - a honlapunkon megtalálható sorozataink következnek:

péntek, március 20, 2020

Kedves Hallgatóink!

A rendkívüli helyzetben rendkívüli bibliaórákat készítettünk, melyek elérhetőek az alábbi linkre kattintva. Kívánjuk, hogy az Isten békessége, mely minden értelmet meghalad, őrizze meg szíveiket és gondolataikat a Krisztus Jézusban. (ld. Fil 4:7)