( Élj a mának? folytatása) „Ne tévelyegjetek: „A jó erkölcsöt megrontja a rossz társaság!” Legyetek valóban józanok, és ne vétkezzetek, mert némelyek nem ismerik az Istent: megszégyenítésetekre mondom ezt.” (1Kor 15:33-34)
Nem túl régen egy különleges élethelyzet átélője voltam. Ugyanis az ügy, amit intéznem kellett, valós, igaz, megalapozott ügy volt. Először imáimban Istent kértem, hogy segítsen ez ügyben helyesen eljárni. Elindultam tehát a hivatalos szervekhez, illetve szervhez szívemben alázattal és Isten felé hálával, lelki, testi erőt kérve a különös ügy intézéséhez. A hivatalos helyen meghallgatásra találtam, de erőteljes elutasítást kaptam. Lehangoltan, megrendülten értem haza.
kedd, július 02, 2019

Kedves Olvasóink!

Isten iránti hálával adjuk tudtul, hogy megjelent az Antenna magazinunk idei 2. száma. Az aktuális és a korábbi számok eléhetőek itt. Reméljük, mindenkinek áldására lesz!

szerda, máj. 01, 2019

Kedves Hallgatóink!

Isten iránti hálával adjuk tudtul, hogy az elmúlt hetekben online adásunkat megújult. Honlapunkról az aktuális adás mindig elérhető. Sajnos, több internetes rádiós eszköz, illetve alkalmazás továbbra is a régi forrásból próbálja lehívni a műsort, amit azonban már nem frissítünk. 

Az aktuális műsorfolyam elérhető a következő címeken: https://stream.radio.co/s3fd8d173f/listen vagy http://stream.radio.co/s3fd8d173f/listen