Ha gyülekezetben nőttél fel, akkor a te értékrendedben is biztosan az első helyen vagy – legalább is – az első háromban foglal helyet az Úrért, az Ő ügyéért való szolgálat fogalma. Nincs itt semmi hiba, csupán az a probléma, hogy ebben a „teljesítmény orientált világban” általában csak azt tartjuk hasznos munkának, amit nagy mérőszámokkal tudunk kifejezni:
Kedves MERA Munkatársak! Tisztelettel és szeretettel köszöntelek benneteket, az értünk megfeszített Jézus Krisztus által lett testvéreket! Dicsőség és imádat illeti az Urat minden időben! Ha nehéz napokat élünk is meg, Ő akkor is méltó a hódolatunkra. Áldja meg a jó Atya munkátokat, erősítse és bátorítsa szíveteket Szent Lelkének hatalmas ereje által! Ő igazi, biztos védelem a számotokra. Jó a harcok idején várni és megadással lenni az Úr szabadítására. Munkátok nélkül szegényebb lenne Istennek láthatatlan egyháza. Maranatha, az Úr közel! A néhány hete elhangzott egyik cigány műsorban szó esett a babonáról, hogy mennyire megkötözi ez a romákat, illetve hogy fogságban tartja őket ez által, talán másokat is. Ezzel kapcsolatban szeretnék egy bizonyságot megosztani veletek.
kedd, július 02, 2019

Kedves Olvasóink!

Isten iránti hálával adjuk tudtul, hogy megjelent az Antenna magazinunk idei 2. száma. Az aktuális és a korábbi számok eléhetőek itt. Reméljük, mindenkinek áldására lesz!

szerda, máj. 01, 2019

Kedves Hallgatóink!

Isten iránti hálával adjuk tudtul, hogy az elmúlt hetekben online adásunkat megújult. Honlapunkról az aktuális adás mindig elérhető. Sajnos, több internetes rádiós eszköz, illetve alkalmazás továbbra is a régi forrásból próbálja lehívni a műsort, amit azonban már nem frissítünk. 

Az aktuális műsorfolyam elérhető a következő címeken: https://stream.radio.co/s3fd8d173f/listen vagy http://stream.radio.co/s3fd8d173f/listen