Az ártatlanság olyan finom és törékeny valami, hogy alig lehet megfogalmazni, hogy valójában mi is az? Sokszor csak akkor érzékeljük, ha már elvesztettük. Mert alig lehet alkotóelemeire bontani. Erkölcsiség? A lelkületünk? A másikhoz való viszonyunk? Tiszta érzületünk? Különleges érzékenységünk? Gyanútlan gondolkodásunk? Szent egyszerűségünk? Eredeti jóakaratunk? Mindez együttvéve?
Felkapcsolom a villanyt a fürdőszobában. A tükör fölött a két gömböcből csak az egyik világít. Pedig egy ilyen helyen fontos a jó világítás, hiszen a család hölgy tagjai itt szoktak „gyönyörítkezni”. Ez pedig nagyon fontos dolog! Szóval nincs más, mint végére kell járni, hol lehet a baj?
kedd, július 02, 2019

Kedves Olvasóink!

Isten iránti hálával adjuk tudtul, hogy megjelent az Antenna magazinunk idei 2. száma. Az aktuális és a korábbi számok eléhetőek itt. Reméljük, mindenkinek áldására lesz!

szerda, máj. 01, 2019

Kedves Hallgatóink!

Isten iránti hálával adjuk tudtul, hogy az elmúlt hetekben online adásunkat megújult. Honlapunkról az aktuális adás mindig elérhető. Sajnos, több internetes rádiós eszköz, illetve alkalmazás továbbra is a régi forrásból próbálja lehívni a műsort, amit azonban már nem frissítünk. 

Az aktuális műsorfolyam elérhető a következő címeken: https://stream.radio.co/s3fd8d173f/listen vagy http://stream.radio.co/s3fd8d173f/listen