Antenna 2019. 1. számMegjelent az Antenna újságunk legújabb száma.

Az elmúlt hetek egyik nagy öröme, hogy többen telefonáltak: nem érkezett meg az Antenna. Ez azt jelenti, hogy sokan várják, s akármerre járunk határokon innen és túl, egyre többen hangot adnak ennek.

Természetesen ez óriási felelősséget jelent, hiszen magazinunk számos felekezet tagjai kezén forog és bizonyságtételeit is sok féle hitvallású testvéreink írják. Megegyezünk azonban abban, hogy Jézus Krisztust, mint Isten Fiát, mint Megváltónkat imádjuk és tiszteljük, s tanúsítani kívánjuk, hogy nincs sem új élet, sem üdvösség rajta kívül senki másban.

Néhány héttel ezelőtt egy különös levelet kaptunk: börtönből írták, s az Antenna újság számait kérték, ha lehet visszamenőleg is. Szinte ugyanabban az időben egy másik levél érkezett, mely felhívta figyelmünket, hogy a MERA adásai csak a középhullámú sugárzás útján juthatnak el a börtönök falai mögé… Vajon van-e nagyobb szükség a Szabadítóról szóló evangéliumra, mint ott?

S közben körülvesznek minket a „szabadság foglyai”, akik azt hiszik, hogy csak azért, mert azt tesznek, amit akarnak, úgy, ahogy akarják, már valóban szabadok…
Bárcsak lapunknak ez a száma is erőteljes és hiteles bizonyságtétel lehetne minden Olvasónak Jézusról, a Szabadítóról. Isten tegye áldássá mindazoknak, akik olvassák, s azoknak is, akik írásaikat velünk megosztották…

Kulcsár Tibor

Az új és korábbi számok megtekinthetőek a kiadványaink között: Antenna 2019. évfolyam

Amennyiben postai úton is igényelni szeretné lapunkat, kérjük töltse ki a kapcsolatfelvételi űrlapunkat!

 

Kapcsolatfelvételi űrlap

Elérhető ide kattinva

Heti üzenet

Kincsesláda

Híreink