MERA Stúdió 2018. május

Isten iránti hálával tapasztaltuk, hogy az elmúlt hetekben többeket indított anyagi segítségre. Ez arra bátorított bennünket, hogy elkezdhetjük az újjáépítést. A bontási munkálatokat megtettük, az új stúdió építéséhez a tervezés folyamatban van. A műsorkészítés folyamatossága érdekében egy másik helyiségben ideiglenes stúdiót alakítottunk ki. Mind az imatámogatást, mind az anyagi segítséget továbbra is köszönettel fogadjuk.


Hétfőn (2018.05.28.) különös látvány fogadott minket belépve a Mera stúdiójába. A hétvégén, - pontosan nem tudjuk, hogy mikor, és milyen körülmények között -, leszakadt a hangszigetelést tartó, illetve a légcserélő rendszert takaró álmennyezet. A pusztítás tetemes, mint ahogy az újjáépítés költsége is annak ígérkezik.

Mérhetetlenül hálásak vagyunk, hogy

  • Nem felvétel közben történt, így senki nem sérült meg.
  • A stúdió áramtalanítva volt, így a leomló mennyezettel szakadó vezetékek nem okoztak tüzet. Belegondolni is rossz, hogy mi történik, ha minden áram alatt van.
  • Valami csoda folytán semmilyen berendezési tárgyunk nem tört össze.
  • Külsőleg egyetlen stúdió berendezés sem sérült meg, igaz, hogy még nem tudjuk, hogy az omlással járó por, rezgés stb., milyen károkat okozott.

Mindez komoly nehézségeket jelent,

  • Hiszen úgy kell újjáépítenünk a stúdiót, hogy közben minden műsorral elkészüljünk, illetve Antenna újságunk is megjelenjen. A munka nem állhat meg, műsornak lenni kell.
  • Anyagilag is megterhelőnek látszik az előttünk levő időszak, hiszen a stúdió korszerű és szakszerű újjáépítése nagyon költséges projekt. Hisszük, hogy Isten időben kirendeli a szükséges pénzt épp úgy, mint a megfelelő tudással rendelkező szakembereket is.

Megköszönjük, ha segítesz nekünk imádkozni, hiszen mi még nem látjuk a forrásokat, de bízunk Istenben, aki eddig is a kezében tartotta szolgálatunkat. Hisszük, hogy ebben a helyzetben is igaz az az ige, hogy "azoknak, akik Istent szeretik, minden a javukat szolgálja" (Rm 8:28).

 

Heti üzenet

Kincsesláda

Híreink