Antenna 2018. 4. számMegjelent az Antenna újságunk legújabb száma.


2018 utolsó napjait éljük. Nagy ajándék Istentől, hogy az év során átélt nehézségek ellenére a MERA elmondhatja: „Mindeddig megsegí- tett minket az Úr!”

A stúdiónk újra működik, s a Mindenható kegyelméből nemcsak a felújítás során, de azóta is tapasztaljuk hallgatóink és olvasóink támogató szeretetét. Most, íme, lehetőségünk van az adventi-karácsonyi Antenna kézbe adására is, mégpedig az év elején tervezett dupla szám formájában. Mi sem természetesebb, mint hogy ennek a számnak egyik központi üzenete a hálaadás. A 103. Zsoltár egy-egy sorához kapcsolódnak lelkipásztorok, lelki munkások éppen úgy, mint azt tették novemberben a 9 napra nyúlt „evangélizációs hét” során. Szívből remélem, hogy akik olvassák, hálaadásra buzdulnak, velünk együtt.
Természetesen a „Szent ez a hely” pályázatra érkezett írások közül is válogatunk, s az adventről, kará- csonyról szóló írásoknak is helyt adtunk. Abban a reményben indítjuk útjára lapunkat, hogy olvasása közben sok szív dobban rá az ézsaiási örömüzenet valóságára: „Immánuel! Velünk az Isten!”

Kulcsár Tibor

Az új és korábbi számok megtekinthetőek a kiadványaink között: Antenna 2018. évfolyam

 

Kapcsolatfelvételi űrlap

Elérhető ide kattinva

Heti üzenet

Kincsesláda

Műsortábla

Híreink