Megjelent az Antenna adventi száma

Örömmel adunk hírt arról, hogy hosszú szünet után újra ki tudtuk adni az Antenna magazinunkat. A szünet tulajdonképpen egy esztendő volt azoknak, akik csak papír alapon tudják készhez kapni. Talán egy kis kárpótlást jelent, hogy a magazin – története során először – 48 oldalon jelent meg, s több mint félszáz író, költő és levelező adta össze a benne megjelent gondolatokat. A koronavírus által igencsak megtépázott lelkek és idegek számára reménységünk szerint egy kis kikapcsolódást, felüdülést és mély, bibliai üzeneteket is tartogat ez a lap minden olvasójának. Hadd legyen ez amolyan kézzel fogható karácsonyi ajándék a MERA csapatától minden hallgatónknak és olvasónknak. Az aktuális és korábbi számok elérhetőek itt.

Postázási dilemmáink

Miközben előkészítettük az Antenna magazin postázását, jó néhány kérdéssel szembe kellett néznünk. Ezeket – így csokorba gyűjtve – megosztjuk most Önökkel is!

  • A korona vírus miatti helyzetben hogy tudjuk eljuttatni a határon túli olvasóinkhoz/hallgatóinkhoz a magazint?
  • Vajon hány cím nem valós, mert elköltöztek, vagy az Úrhoz költöztek azok, akik ott éltek?
  • Vajon kiviszi-e a posta mindazoknak, akiknek elküldjük?
  • Hány olyan Olvasónk van, aki valóban missziós célzattal használja a lapunkat?
  • Meg fogják-e érteni, akik 17-et kapnak, hogy azért nem 15, vagy 20, mert a súlyhatárok erre kényszerítenek, vagy éppen ezt teszik lehetővé? (50 g és 500g között ugyanannyi az ár, 500g és 2000 g között megint csak…)

Ha valaki tud olyanról, hogy egy ismerőse eddig mindig megkapta a lapot, de most nem érkezett meg hozzá, kérjük, jelezze, mert döbbenten értesültünk róla, hogy nagyon sok lap – a postai feladás ellenére – soha nem jutott el címzettjéhez. Szeretnénk tudni, hogy az adatbázisunkban kell keresnünk a hibát, vagy rajtunk kívül álló ok miatt történnek ezek az esetek.