Sok éve már, hogy Olvasóink találkoznak az Antenna magazin különös írásaival. Olvasók írnak az olvasóknak és hallgatók a hallgatóknak, hiszen magazinunk elválaszthatatlanul kapcsolódik rádióműsorainkhoz.

Különös állomáshoz érkeztünk. Immár 49 alkalommal hirdettünk pályázatot, s vártuk hallgatóink/olvasóink történeteit, de a következő – decemberi magazinunkban – elérkezik az 50. pályázat ideje. Szeretnénk, ha ez különösen közel állna az Önök szívéhez, s ezért arra gondoltunk: jó lenne, ha Önök tennének javaslatokat! Mi az a téma, amit évek óta hiába vártak? Miről olvasnának legszívesebben? Természetesen ez egyben annak felajánlása is, hogy a legjobb témákat közzétesszük és a következő év Antennáiban pályázati felhívásként találkoznak velük! Kérem, javaslatukat küldjék el nekünk „Van egy jó témám” megjelöléssel legkésőbb november 20-ig (1428 Budapest, Pf.4 vagy Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)!

Az 50. pályázat kapcsán versenyt hirdetünk játékos kedvű Olvasóink és Hallgatóink között. Kíváncsiak vagyunk, vajon hány pályázat témájára emlékeznek még? Kérjük, soroljanak fel, amennyit csak tudnak, és küldjék el nekünk! A legtöbb korábbi pályázati cím beküldője közül az első ötvenet CD jutalomban részesítjük. Természetesen annak is örülünk, ha valaki azt írja meg, mit is jelentettek számára a korábban megjelent pályázati témák.

Heti üzenet

Kincsesláda

Híreink